Соопштение за дополнителни термини за одбрана на програм по предмет ХТК

Дополнителни термини за одбрана на програмот по предмет хидротехнички конструкции: Вторник (4.6.2019),            14.00-16.00 h         Петок (7.6.2019)      14.00-16.00 h Среда (5.6.2019),                14.00-16.00 h Четврток Повеќе…