Термини за испит во јануарска сесија 2020, за предмети од К-ХТО кај проф. Љ.Петковски, се:
24.01.2020, Петок, од 09:00, во училн. 131,
06.02.2020, Четврток, од 09:00, во училн. 131.

Официјалното соопштение може да го преземете овде.