СООПШТЕНИЕ за втор испитен рок во септемвриска сесија, 2021/2022 година

Во прилог може да го преземете соопштението за пријавување и полагање на испити кај проф. Петковски во втор испитен рок од септемвриската сесија, учебна 2021/2022 година (преземи).