Почитувани колеги, во прилог може да го погледнете списокот со распоред за обрана на програм по предметот Хидротехнички конструкции. Одбраната на програмот ќе се одвива во периодот од 20.05.2019 (понеделник) до 31.05.2019 (петок), со напомена дека 24.05.2019 е неработен ден. Ве замолуваме да се придржувате максимално до предвидените термини за одбрана, а доколку терминот ви се совпаѓа со настава по друг предмет, обратете се кај предметниот асистент преку е-пошта.

Линк: Распоред за одбрана на програм ХТК

 

Катедра за хидротехнички објекти