Соопштение за дополнителни термини за одбрана на програм по предмет ХТК

Дополнителни термини за одбрана на програмот по предмет хидротехнички конструкции: Вторник (4.6.2019),            14.00-16.00 h         Петок (7.6.2019)      14.00-16.00 h Среда (5.6.2019),                14.00-16.00 h Четврток Повеќе…

Пресинг 41: „Професор Михајло – Микле Серафимовски, истакнат хидротехнички градител и омилен учител на инженерите во Македонија“

Во списанието „Пресинг“ број 41, издадено во декември 2018 година може да се сретнат две статии поврзани со хидротехничкото инженерство. Во првата статија, проф. д-р. Љупчо Петковски пишува на тема Повеќе…

Годишно собрание на Здружението Македонски Комитет за Големи Брани (ЗМКГБ)

Почитувани, На 21-ви декември 2018 година со почеток во 12 часот, во просториите на Комората на овластени архитекти и овластени инженери ќе се одржи Годишното собрание на Здружението Македонски Комитет Повеќе…

Page 1 of 2
1 2